Home

Best Quality

Frans Belgische Keuken

Openingsuren

Maandag vanaf 17.oo u

Do, vr, za en zo vanaf 11.00 U tot 24.00 u

keuken weekdagen vanaf 12.00 u tot 14.00 u

17.30 u tot 20.00 u

Weekend en feestdagen

doorlopend vanaf 12.00 u tot 21.00 u

Dinsdag en woensdag . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Gesloten

MENU

 

Wildsuggestie

VG.

* Bloedworst op toast met rucolla....€9.00

 

HG

*Stoofpotje van Ever en Hert………€18.00

 

*Mamburgers huisgemaakt vanaf..€9.00

 

*Kabeljauwhaasje met witte sau..€25.90

 

*Fazantenfilet met cognacsaus….…€19.00

 

*Everzwijnfilet met rode wijnsaus…€19.50

 

*Hazenrugfilet met mosterdsaus (1 of 2st)

€19.00…26.50

 

*Reefilet met witloof en kroketjes……€29.90

 

Wijntip:

Wijntip: Z.A. Groote Post Chardonnay……€ 22.00

Bij wild vraag losse kaart aan Lieve

 

 

 

Januari

 

Geitenkaasje met balsamico dressing

 

Stoofpotje van ever en hert, witloof en kroketjes

Of

Skreihaasje met Dijonaisesaus, bloemkool en

puréeaardappeltjes

 

Dessertenpaletje

 

Koffie of Thee

 

€ 32.00

 

 

 

Mits reservatie heel de maand verkrijgbaar

 

Kruibekestraat 1

9150 Bazel

Tel : 03 774 21 34

Fax : 03 774 21 42

E-mail: info@denoyevaer.be